Ara

Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi, İstiklal Marşı'mızın büyük şairi Mehmet Akif ERSOY'u saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ara

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Boğaz Gezisi ile 12. sınıf öğrencilerimiz stres attı. Belediye Başkanımız Sayın Abdullah ÖZDEMİR'e ve Bağcılar Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Ara

NTV Doğru Tercih Sunucusu ve Posta Gazetesi Yazarı Sadık Gültekin 11. sınıf öğrencilerimize sunum yaptı.

Ara

NEAL Kariyer Günleri kapsamında Lefke Avrupa Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÇAĞLAR Hocamz 12. sınıf öğrencilerimize yönelik sunum gerçekleştirdi.

Ara

Kimya öğretmenimiz Nil Ceyhan Kara ve öğrencilerimiz Lav Işıltılı Lamba Deneyi gerçekleştirdi.

Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Akın ZORLU koordinatörlüğünde okul kütüphanemizin dönüşümü, güncellenmesi ve dijital ortama aktarımı sağlandı. 600 kitap ile başlanan projede,  2800 kitaba ulaşıldı. Büyük özverisinden ötürü öğretmenimize ve görevli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Müdür yardımcımız Hale ŞAHİN öncülüğünde  öğretmen ve öğrencilerimizin desteği ile düzenlenen BİR KAP YAŞAM PROJESİ kapsamında Okul Psikolojik Danışmanı Esra DOKSAR ve Matematik Öğretmeni Meral AKKUŞ tarafından organize edilen etkinlikte okul içinde gönüllü öğrencilerle Şans Kurabiyeleri satılarak sokak hayvanları için mama alınmıştır. Ayrıca proje kapsamında hayvan barınağı ziyareti yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

YAŞIN KADAR OKU PROJESİ kapsamında  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema AYDIN SÜRER tarafından  sınıf kitaplıkları oluşturma etkinliği düzenlendi. Proje kapsamında etkinlik öncesi okul müdür yardımcımız Hale Şahin ve  Öğretmenimiz Sema AYDIN SÜRER öğrencilerimizle birlikte Rami Kütüphanesini, Müzesini ve Kitap Şifahanesini ziyaret etmişti. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

7 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da 2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 14 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği başkan ve üyelerini seçmek için tekrar toplanılacaktır.

6205 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu ile ilgil İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekibi tarafından okulumuzda sunum yapıldı.

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri tarafından 9. sınıf öğrencilerimize yönelik  İngilizce Seviye Belirleme Sınavı yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Evde eğitim öğrencimiz Muhammet Furkan Atıcı'yı mezuniyetinden ötürü tebrik ediyoruz. Başta okulumuz Almanca Öğretmeni Güler ULUPINAR olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okul Rehberlik Servisimiz öncülüğünde, her yıl gerçekleştirdiğimiz 9. sınıf velilerimize yönelik tanışma toplantılarımız tamamlanmıştır. Toplantılara hassasiyet gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.