“Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir.”

Tevbe Sûresi/128  #MevlidKandili

Vallahi o güldüğü zaman, güneş bile gölgede kalıyordu.

Hz.Ömer

Güneşi gölgede bırakacak o gülüşünle mahşerde yüzüne güldüklerin arasına dahil eyle bizleri Ya Resulallah (s.a.v)

Doğarken ümmeti, Yaşarken ümmeti Ve yine ölürken ümmeti diyen,  PEYGAMBER efendimize  layık ümmet olabilmek duâsı ile..

‎Hoş geldin; Gönüllerin Sultanı...

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gezisini Müdür Yardımcımız Hale ŞAHİN önderliğinde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesine gerçekleştirdik. Deprem, astronomi, meteoroloji alanlarında akademisyenlerden kıymetli bilgiler aldık.

Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu

7 ekim cumartesi saat 10.00’da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısına tüm velilerimiz davetlidir.

Avrupa Yakası İlk Yardım Merkezi tarafından, ilkyardim eğitimi kapsamında, Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Serap Fidan okulumuz 10. Sınıf öğrencilerine ilkyardim semineri verdi.

Ağu

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş savaşımızın tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ağu

LGS ile okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kayıt işlemleri için karışıklığın olmaması adına aşağıdaki yönergeye göre hareket edilmesini tüm velilerimizden rica ediyoruz.

2023 Bahar dönemi geleneksel satranç turnuvası şampiyonlar;

1. Ahmet ZENCİRCİ 11/B

2. Yusuf SEKMAN 11/C

3. Emin Kaan ESER 9/B

Mrt

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Birgül Haşıl ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Yasemin Çelik ve öğrencilerimizin hazırladığı FRamazan Panosu giriş katta sergilenmeye başladı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mehmet Tahir Öksüz idaresinde düzenlenen programla gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü AB Erasmus Akreditasyon Programı Okul Eğitimi Konsorsiyum Üyeliğine kabul edilmiştir. Emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Özlem Çobanoğlu'na teşekkür ederiz.

Mrt

Düzenlenen ilçe bazlı turnuvada kız voleybol takımımız Münir Tınaztepe Lisesi'ni üçüncülük maçında mağlup ederek turnuvayı üçüncülükle tamamlamıştır. Beden Eğitimi öğretmenimiz Tuğba Haşıl'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçe turnuvasında mücadele eden erkek voleybol takımımız turnuvayı ikincilikle bitirdi. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tuğba Haşıl'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin edebi çalışmalarını ve sosyal-kültürel  faaliyetlerini içeren VUSLAT-NEAL adlı kültür edebiyat dergimiz e-dergi şeklinde yayımlanmıştır.

Katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mustafa DAĞLAR'a, dergimizin hazırlık sürecinden yayımlanmasına kadar tüm  süreci yürüten  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayben ACUN'a,  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.