May

Okulumuda yürütülen "Maaile Tiyatro" Projesi kapsamında öğrencilerimiz velileri ile tiyatroya gidip kaliteli zaman geçirdiler.

May

MEB VE Diyanet İşleri Başkanlığının İHH ile ortak yürüttüğü "Yetim Kardeş Projesi" neticesinde okulumuzun 3 tane yetim kardeşi olmuştur.

Mrt

Ock

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının koordinasyonunda ve MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü işbirliğinde 22 Ocak 2016 tarihinden itibaren yürütülen ve 10 Ekim 2017 tarihinde sonlanan Türkiye´de Hayat Boyu ÖĞrenme´nin Desteklenmesi-2 Projesi kapsamında hazırlanan Hayat Boyu Öğrenme Portalı yayına sunulmuştur. Kendini geliştirmek isteyen , yeni bir meslek ve beceri edinmek isteyen vatandaşlarımızın hayat boyu öğrenme faaliyetlerine tek noktadan erişimlerine imkan sağlayan Hayat Boyu Öğrenme Portalı ile bireyler, öğrenme fırsatlarının  yanısıra , İŞKUR  tarafından sunulan istihdam fırsatlarından da haberdar olabilecekleri; portalda Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Halk Eğitimi Merkezleri tarafından sunulan her yaş grubuna yönelik 3000´den fazla ücretsiz kurs ve eğitim programı bulunmaktadır.

Mrt

Sanal ortamda hiçbir hareket gizli kalmaz. Tespit edilen hareket suç teşkil ediyorsa 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu´na göre bilişim suçu olarak cezalandırılır.