Ara

İstiklal ruhunun en önemli neferlerinden olan, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 86. senesinde rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Müdür Yardımcımız Hale ŞAHİN öncülüğünde bu yıl 6. sı düzenlenen KİTAP KARDEŞLİĞİ projesinde topladığımız kitapları yakın zamanda kaybettiğimiz genç öğretmenimiz Sevgi GÜZEL anısına kurulan kütüphaneye bağışladık. Hocamızın mekanı cennet olsun.

NEAL Mezun Buluşmaları kapsamında  2019 yılı mezunlarımızdan

Enes Ayten-İnşaat Mühendisliği

Murat Karakurt- Bilgisayar/ Yazılım Mühendisliği

Burak Refik Erdem- Makine Mühendisliği

Alanlarında 12. sınıf öğrencilerimize sunum gerçekleştirdi. Mezun öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mehmet Özkan- Bilgisayar Mühendisliği

Ara

Rehberlik Servisimiz tarafından düzenlenen NEAL KARİYER GÜNLERİ kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik İbn-i Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Hocamızın katkılarıyla hukuk bölümü tanıtıldı. Etkinliği düzenleyen rehber öğretmenlerimiz Ahmet Arı ve Esra Doksar hocalarımız ile katılım sağlayan hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Avrupa Komisyonu tarafından her yıl gerçekleştirilen Avrupa Kod Haftası etkinlikleri kapsamında, Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi olarak Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Sümeyye Paşo tarafından,  10. sınıf kademesinde uygulanan,  "Pyhton İle İnteraktif Kodlama Analitiği" çalışmasını gerçekleştirdik ve haritaya işaret bırakarak sertifika almaya hak kazandık. Etkinliğe katılım sağlayan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Bağcılar Belediyesinin katkılarıyla okul bahçemizdeki voleybol ve basketbol sahası renklendirildi. Katkılarından ötürü Bağcılar Belediye Başkanımız Abdullah ÖZDEMİR'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Almanca öğretmenimiz Güler ULUPINAR rehberliğinde, benzer anlam taşıyan Türkçe ve Almanca atasözleri derlenerek öğrencilerimiz tarafından resmedildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Geçit Töreni'nde okulumuzun yürüyüş takımıyla Mahmutbey stadındaydık. Okulumuzu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gururla temsil eden Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tuğba ve Enes Hocalarımız ile görevli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99.yıl dönümünü vesileyle programımızı gerçekleştirdik. Törenimizi hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Hatice Yeşilyurt Er, Ayben Acun ve Müzik Öğretmenimiz Vedat Kılıç ile emeği geçen  tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

"Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak  olan sizlersiniz."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2022 saat 15.00'da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

NEAL Rehberlik servisi koordinatörlüğünde her yıl gerçekleştirdiğimiz 9. sınıf velilerimizle tanışma toplantılarını bu sene başında da gerçekleştirdik. Organizasyonun her aşamasını planlayan ve yürüten okul Psikolojik Danışmanlarımız Ahmet ARI ve Esra DOKSAR' a teşekkür ederiz.

Tem

Gençler merhaba,

Bu yıl 27 Temmuz-5 Ağustos arasında gerçekleşecek tercih dönemi hem online hem yüzyüze olacak.

*Yüz yüze Tercih Danışmanlığı*

27 Temmuz-5 Ağustos

Okulda

⏰Saat 11.00-14.00 arasında

‍Psikolojik Danışman Ahmet Arı tarafından gerçekleştirilecektir.

*Online Tercih Danışmanlığı*

27 Temmuz-5 Ağustos

Zoom üzerinden

⏰Saat 09.00-14.00 arası

‍Psikolojik Danışman Esra Doksar tarafından gerçekleştirilecektir.

Zoom üzerinden destek almak isteyenler için takvim aşağıda paylaşılmıştır. Belirtilen gün ve saatlerde eba üzerinden destek alabilirsiniz.

Psikolojik Danışman Esra DOKSAR

Psikolojik Danışman Ahmet ARI

NEAL REHBERLİK SERVİSİ

Tem

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzu tercih edip aramıza yeni katılan öğrencileri tebrik ediyor, kendilerine hoş geldiniz diyoruz.

Sevgili gençler, okulumuz öğretmen kadrosuyla ve donanımıyla sizleri geleceğe taşıyacak bir ışık olacaktır. Öğrendiklerini sahada tatbik eden, araştıran, sorgulayan ve proje üreten, geçmiş birikimiyle geleceğe dair fikirler üreten milli değerlerini yaşatan bir gençlik yetiştirmek temel hedefimizdir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 9. Sınıf kayıt işlemleri 2. Nakil işlemeleri tamamlandıktan sonra 22/08/2022-26/08/2022 tarihleri arasında saat 10.00-16.00 aralığında yapılacaktır.

Kıymetli Veliler kayıt işlemlerinde yoğunluk olmaması için yeni kayıt olacak öğrencilerimizin T.C. kimlik numaralarının son rakamlarına göre aşağıda belirtilen tarihlerde kayda gelmeleri rica olunur.

22 Ağustos Pazartesi T.C Numarası 0 ile bitenler

23 Ağustos Salı T.C Numarası 2-4 ile bitenler

24 Ağustos Çarşamba T.C Numarası 6 ile bitenler

25 Ağustos Perşembe T.C Numarası 8 ile bitenler

26 Ağustos Cuma gününde ise yukarıdaki tarihlerde kayda gelemeyen öğrencilerimizin kaydı yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında 9. Sınıfa yerleşen öğrencilerimizi kayıt işlemleri ve seçmeli derslerini belirlemek üzere, velileri ile birlikte okulumuza bekliyoruz. Kayıt sırasında sizlerden ricamız 2 adet A4 top kağıdı getirmeniz.

Okulumuzun servis İrtibat tel: